Vedere

Afișez 1–12 din 18 de rezultate

Vedere bună pentru anii următori

Suplimentele alimentare special create sunt un mijloc de încredere, necesar pentru îmbunătățirea vederii. Suplimentele alimentare normalizează funcțiile aparatului vizual, previn dezvoltarea complicațiilor, ameliorează oboseala ochilor, parvenită ca rezultat al suprasolicitării prelungite ale acestora. Consumul regulat de suplimente alimentare ajută la menținerea vederii bune pentru mulți ani

Pasiunea pentru gadgeturi, starea ecologică precară, alimentația nesănătoasă – toate acestea sunt motivele care duc la apariția deficiențelor de vedere. Ochii noștri au nevoie de un aport constant de nutrienți și de odihnă adecvată și nu toată lumea este capabilă să ducă un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare vor ajuta la menținerea și menținerea sănătății ochilor.

Suplimente pentru vedere - ce sunt acestea?

Suplimentele alimentare sunt substanțe concepute pentru a compensa deficiența anumitor nutrienți. Cu ajutorul suplimentelor alimentare este imposibilă vindecarea miopiei, cataractei sau a altor boli oculare. Scopul lor este de a preveni problemele oftalmice. Deși persoanele care iau în mod regulat suplimente alimentare pentru ochi observă că acuitatea lor vizuală s-a îmbunătățit. Acest lucru se explică prin faptul că nutriția țesuturilor oculare se îmbunătățește, procesele de regenerare și reînnoire sunt accelerate, efectul negativ al radicalilor liberi este nivelat – acestea distrug membranele celulare, ducând la îmbătrânirea și moartea celulelor.

Suplimentele alimentare practic nu au contraindicații (excepția este intoleranța individuală la anumite componente), ele pot fi utilizate de la vârsta de 18 ani. Există suplimente alimentare speciale concepute pentru copii, precum și produse universale potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Care sunt beneficiile suplimentelor alimentare pentru ochi?

Suplimentele alimentare care ajută la menținerea vederii bune conțin vitamine și alte substanțe utile care asigură hrănirea țesuturilor oculare. Unele substanțe care sunt bune pentru ochi nu sunt produse în organism, ele provin exclusiv din alimente. Un exemplu de astfel de substanță este luteina. Luteina pătrunde, se acumulează în retină și în alte structuri ale globului ocular. O cantitate suficientă de luteină previne dezvoltarea complicațiilor, cum ar fi subțierea retinei și tulburarea cristalinului.

Medicamentele pentru îmbunătățirea vederii cu admiterea la curs aduc următoarele beneficii:

  • accelerează procesul de reînnoire celulară a țesutului ocular;
  • reduc riscul dezvoltării leziunilor retiniene;
  • asigură protecție împotriva influenței negative a factorilor externi;
  • previn dezvoltarea sindromului ochilor uscați;
  • îmbunătățesc circulația sângelui în vasele retiniene, ceea ce asigură o nutriție mai bună a țesuturilor

Cu consumul regulat de suplimente alimentare, se atestă o îmbunătățire a vederii, inclusiv a amurgului.

Cine beneficiază de pe urma administrării preparatelor?

Preparatele care conțin substanțe biologic active pentru menținerea sănătății ochilor vor fi utile aproape tuturor. Dar recepția este recomandată în special persoanelor:

  • cu vedere problematică, care au fost diagnosticați cu miopie, hipermetropie sau alte patologii;
  • au vârsta de peste 40 de ani: administrarea preparatelor vitaminice va preveni dezvoltarea timpurie a modificărilor legate de vârstă în țesuturile oculare;
  • cei care se confruntă cu situații de stres și au influențe negative asupra organelor vederii – cei care lucrează la calculator, citesc mult, deseori își încordează ochii;
  • în adolescență, deoarece în perioada pubertății și creșterii pot apărea patologii ale dezvoltării ochiului.

Administrarea suplimentelor alimentare special dezvoltate va fi utilă copiilor cu predispoziție congenitală la boli ale organelor de vedere.

Cum să alegi un medicament?

Înainte de a cumpăra un supliment alimentar, este recomandabil să faceți un diagnostic complex pentru a înțelege cărei probleme de sănătate a ochilor trebuie să acordați o atenție deosebită. De exemplu, dacă retina se subțiează, este necesar să se folosească un preparat cu un conținut ridicat de luteină. La vârsta de 40+ trebuie să selectați suplimente alimentare care conțin o cantitate mare de antioxidanți activi.

Pe site-ul Nature's Sunshine, puteți achiziționa suplimente alimentare eficiente pentru menținerea sănătății ochilor. Pentru a obține cel mai bun rezultat, citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza medicamentul achiziționat și respectați recomandările indicate.