Cardiovascular

Afișez 1–12 din 40 de rezultate

Sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular

Vitaminele și mineralele sunt necesare pentru funcționarea normală a sistemului cardiovascular. Este dificil să obții ceea ce ai nevoie din alimente, iar în ajutor vă vor fi suplimentele alimentare. Preparatele pentru inimă și vasele sangvine – alegeți-le pe cele potrivite.

Inima nu se odihnește niciodată, începe să bată la 21 de zile de la momentul concepției și continuă să se contracte până la sfârșitul vieții. Sub influența diverșilor factori externi și interni, inima trebuie să lucreze într-un mod de stres sporit, ceea ce duce la uzura prematură a sistemului cardiovascular. Suplimentele biologice alimentare vor ajuta la susținerea sistemului cardiovascular și îl vor ajuta să funcționeze fără eșecuri.

Cauzele bolilor inimii și ale vaselor sangvine

Potrivit statisticilor, bolile de inimă și patologia vasculară sunt principalele cauze ale invalidității și a deceselor. Mai mult, bolile sistemului cardiovascular au devenit mult mai tinere. Dacă mai devreme acestea apăreau la bătrânețe, acum sunt adesea diagnosticate chiar și la copii. Principalul factor este modul greșit de viață. Oamenii moderni se mișcă puțin, mănâncă prost și sunt adesea nervoși. În cursa pentru succes, mulți își refuză odihna adecvată. Și acest lucru influențează foarte mult asupra inimă și duce la dezvoltarea patologiilor vasculare.

Deci, problemele cu sistemul cardiovascular, cel mai adesea, sunt provocate de:

 • obezitate;
 • malnutriție cu predominanță a alimentelor rafinate;
 • obiceiurilor proaste;
 • stresul constant;
 • ecologia proastă;
 • predispoziție ereditară;
 • lipsa de vitamine si minerale esențiale din organism.

Este greu să vă schimbați complet stilul de viață, dar dacă doriți să vă mențineți și să vă restabiliți sănătatea, ar trebui să luați măsuri fezabile. Și cel mai simplu lucru care se poate face este să folosiți suplimentele alimentare pentru inimă și vasele sangvine. Includerea suplimentelor alimentare în dieta dumneavoastră va ajuta la eliminarea deficienței de minerale și vitamine, iar acesta este un pas important în normalizarea sistemului cardiovascular.

Cine are nevoie de vitamine pentru inimă și vasele sangvine?

Vitaminele, precum și macro și microelementele sunt necesare oricărui organism viu, deoarece participă activ la procesele biochimice. Cu lipsa anumitor substanțe, organele nu pot funcționa normal, iar acest lucru afectează imediat sănătatea.

Activitatea sistemului cardiovascular depinde de furnizarea nutrienților nu mai puțin decât alte organe și sisteme ale corpului. Prin urmare, este util să luați preparatele pe bază de vitamine și minerale pentru inimă și vasele sangvine:

 • toți cei au atins vârsta de peste 35 de ani;
 • copii și mai ales adolescenți în perioada de creștere rapidă;
 • persoanele la care s-au identificat deja patologii ale sistemului cardiovascular – ca parte a unui tratament complex;
 • angajații din industriile periculoase;
 • sportivii și cei care sunt angajați în muncă fizică grea;
 • toți cei care duc un stil de viață sedentar.

Pentru persoanele ce aparțin categoriilor enumerate mai sus, este recomandată consultația unui cardiolog sau nutriționist pentru ca medicul să vă ajute să alegeți cel mai bun medicament.

De ce substanțe are nevoie inima?

Preparatele cardiovasculare cu vitamine și minerale de înaltă calitate sunt un complex de substanțe necesare pentru menținerea unei inimi sănătoase, precum și pentru curățarea vaselor sangvine.

Compoziția include vitaminele care activează metabolismul și previn dezvoltarea aterosclerozei, întăresc pereții vaselor de sânge și ajută la menținerea ritmului corect de contracție a mușchiului inimii.

Pentru funcționarea normală a sistemului cardiovascular sunt necesare astfel de minerale ca: potasiul, calciul, magneziul și fosforul. La fel de importante sunt substanțele asemănătoare vitaminelor, de exemplu, coenzima Q10, care este necesară pentru menținerea unui ritm cardiac sănătos, sau L-carnitina, care ajută la eliminarea colesterolului rău.

Desigur, este imposibil să rezolvi problema răspândirii bolilor cardiovasculare doar cu suplimente alimentare. Însă administrarea suplimentelor echilibrate este un pas important către sănătate și longevitatea vitală.